TORBO-märkäpuhallus

Tehokkaat TORBO-puhallukset | Helsinki, Turku, Tampere

Etelä-Suomen Erikoispuhdistus tekee TORBO-märkäpuhalluksia ja -märkähiekkapuhalluksia Helsingin, Turun ja Tampereen seuduilla sekä lähialueilla. Olemme luotettava yhteistyökumppani niin rakennusliikkeille, kiinteistöhuollon toimijoille kuin teollisuuden yrityksille. Tehokkaan kalustomme sekä kokeneiden ammattilaistemme ansiosta voimme toteuttaa niin suuret taloyhtiöiden saneerausprojektit kuin esimerkiksi teollisuuden pintakäsittelytyöt kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti.

TORBO – pölytöntä puhdistusta ja pintakäsittelyä

TORBO-märkäpuhallus on monipuolinen puhdistus- ja pintakäsittelymenetelmä, jota käytetään runsaasti sekä rakennusalalla, kiinteistöhuollossa ja teollisuudessa että monilla muilla aloilla. TORBO-menetelmässä voidaan käyttää mitä tahansa vettä painavampaa puhalletta, kuten hiekkaa, soodaa tai kalkkia, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen puhallusmenetelmän.

TORBO-märkäpuhalluksen etuihin kuuluvat muun muassa 

  • Tehokkuus ja taloudellisuus 
    TORBO-menetelmässä puhallusaineen tarve on erittäin pieni ja puhalluksen tehokkuus voidaan säätää aina tarpeen mukaiseksi. TORBO säästää sekä aikaa, suojaamista että rahaa, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja taloudellisen menetelmän. 
  • Ympäristöystävällisyys
    Vähäinen pölyäminen sekä erittäin pieni puhalteen kulutus aiheuttavat ympäristölle mahdollisimman vähän haittaa.
  • Monipuolisuus
    TORBO-puhallus voidaan säätää kohteen mukaan hellävaraisesta hyvin tehokkaaseen ja puhalteena voidaan käyttää mitä tahansa vettä painavampaa puhalletta, minkä ansiosta menetelmä sopii lähes kaikille pinnoille.

Markkinoiden tehokkaimpana ja monipuolisimpana puhdistusmenetelmänäkin tunnettu TORBO-puhallus soveltuu myös pieniin ja tarkkoihin puhdistus- ja pintakäsittelytöihin, kuten entisöintikohteiden ja muistomerkkien puhdistamiseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!