Erikoispuhdistukset

Höyrypuhdistus, elementtien puhdistus ja kuumavesipesu | Helsinki, Turku, Tampere

Etelä-Suomen Erikoispuhdistus Oy tekee erikoispesuja Helsingin, Turun ja Tampereen alueella sekä näiden lähiseuduilla. Erikoispuhdistuksiin kuuluvat höyrypuhdistus, elementtien puhdistus sekä kuumavesipesu, mitkä teemme ammattitaidolla. 

Olemme erikoistuneet kiinteistöjen kattopesuihin, minkä lisäksi teemme esimerkiksi julkisivujen ja piharakennusten pesuja sekä erilaisia teollisuuskohteiden puhdistuksia ja pesuja. Teemme myös graffitien poistoja sekä valumien poisto- ja puhdistustöitä.

Höyrypuhdistus

Höyrypuhdistus perustuu veden suureen kuumuuteen. Se on paitsi erittäin tehokas myös ekologinen menetelmä, sillä se käyttää vain puhdasta vettä. Käytettävä vesimäärä on pieni, joten vesivahingon riskiä ei ole. Höyrypuhdistuksessa käytetään pientä veden painetta, joka ei vahingoita puhdistettavaa pintaa. Se on hellävarainen niin kohteelle kuin ympäristöllekin.

Elementtien puhdistus

Puhdistamme betonielementit ja muut kohteet erilaisista valumista ja roiskeista, joita syntyy niin elementtitehtailla kuin rakennustyömaillakin. Käytämme erikoispuhdistusaineita, erilaisia pesuja sekä muita menetelmiä. Ongelmat hyvin monimuotoisia, ja kehitämme ja tutkimme jatkuvasti uusia puhdistusmenetelmiä.

Kuumavesipainepesu

Kuumavesipainepesu puhdistaa katot, julkisivut, elintarviketeollisuuden linjastot sekä monet muut kohteet perusteellisesti ja tehokkaasti, kuitenkaan kohdetta vaurioittamatta. Huolellisesti ja ajoissa toteutettu puhdistus antaa siistin ja arvokkaan yleisilmeen kiinteistölle ja auttaa säilyttämään pinnat käyttökuntoisina pidempään. 

Kuumavesipainepesun etuja ovat muun muassa

  • Tehokkuus
    Kuumavesipainepesun erinomaisen tehokkuuden takaavat riittävän korkea paine ja veden lämpötila sekä huippulaadukkaat kotimaiset puhdistus- ja desinfiointiaineet.
  • Monikäyttöisyys
    Menetelmällä voidaan puhdistaa niin katot, julkisivut, pihat kuin teollisuuden linjastot ja astiat sekä monet muut kohteet.
  • Kustannustehokkuus
    Perusteellinen ja ajoissa toteutettu puhdistus pidentää kohteen käyttöikää ja tuo näin säästöjä. 

Kuumavesipainepesurilla puhdistuvat myös sellaiset kohteet, joihin muut menetelmät eivät ole tepsineet. Korkealaatuiset puhdistusvälineet sekä tarkka työskentely saavat pinttyneemmänkin kattosammaleen irtoamaan, kuitenkaan kattorakenteita vahingoittamatta. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!